نشست شورای سیاستگذاری اکران جشنواره مردمی فیلم عمار در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برگزار شد
نشست شورای سیاستگذاری اکران جشنواره مردمی فیلم عمار در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برگزار شد
 نشست شورای سیاستگذاری اكران جشنواره مردمی فیلم عمار با حضور مسئول ستاد اکران مردمی جشنواره عمار در خوزستان، رئیس حوزه هنری خوزستان، رئیس روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و... در شركت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب برگزار شد.

به گزارش تارنمای جنوب، جلسه تشکیل شورای سیاست‌گذاری اکران جشنواره مردمی فیلم عمار در شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب شنبه با حضور «عبدالرضا رستمی‌فر» مسئول ستاد اکران مردمی جشنواره عمار در خوزستان، «محمد شهباز گهروئی» رئیس حوزه هنری خوزستان، «سعید آتشبار» رئیس روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و تعدادی دیگر از مدیران شرکت ملی مناطق نفت‌خیز و شرکت‌های تابعه آن برگزار شد.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در این نشست ضمن خوش آمدگویی به حضار، از تشکیل این نشست ابراز خرسندی کرد و الگوگیری دیگر نهادهای و سازمان‌های دولتی و خصوصی برای حمایت از تولیدات فرهنگی و انقلابی را خواستار شد و اظهار کرد: این حرکت از لحاظ محتوایی بسیار مهم و بزرگ است که بارها مورد تاکید رهبر معظم انقلاب بوده و باید حمایت از جشنواره عمار به عنوان یک مسئولیت اجتماعی – فرهنگی در برنامه همه نهادها دولتی و خصوصی قرار گیرد.

وی در خصوص ارتباط صنعت نفت با جشنواره عمار، افزود: صنعت نفت دارای یک جامعه آماری حدود ۴۰ هزار نفری در خوزستان است که این عدد را در ۳ نفر اعضای خانواده کارکنان ضرب کنید، مخاطب اصلی صنعت نفت بدست می‌آید که باید برای توسعه فرهنگی و رشد آنان برنامه‌ریزی کنیم.

رئیس روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با بیان اینکه جشنواره‎‌های فیلم دارای نواقص بسیاری هستند که زبان حقیقی هنر انقلاب اسلامی نیستند، گفت: جشنواره عمار، تماماً مردمی بوده و همین امر سبب شده که مباحث و گفتمان‌هایی را بیان کند که زبان حقیقی و اصیل انقلاب اسلامی با چاشنی هنری باشد که باتوجه به تاکیدات رهبر انقلاب، باید مورد توجه ویژه نهادهای دولتی به خصوص مدیران صنعت نفت با عنایت به ظرفیت‌های گسترده و جامعه آماری بالای آن قرار گیرد.

مسئول ستاد اکران مردمی جشنواره عمار در خوزستان در این جلسه به اهمیت حمایت از تولیدات مردمی هنر انقلاب اسلام اشاره کرد و گفت: جشنواره مردمی عمار، رقیب هیچ جشنواره دیگر نیست و در واقع مکمل دیگر جشنواره‌های هنری است که از تولید تا اکران آن کاملاً مردمی است.

وی افزود: تولیدکنندگان آثار هنری جشنواره عمار، به دنبال گفتمانی هستند که در دیگر جشنواره‌ها کمتر به آن توجه شده و یا کمتر می‌توان آن را بیان کرد که جشنواره عمار در این زمینه هیچ حد و مرزی را قائل نشده و اساس آن با نقد درون گفتمانی شکل گرفته است.

رستمی‌فر، ظرفیت‌های موجود در صنعت نفت برای اکران را بسیار ارزشمند دانست و افزود: اکران و دیده شدن آثار هنری سبب خواهد شد تا خانواده‌ نفت که مملو از ایده‌ها و طرح‌های ارزشمند برای یک کار هنری هستند، برای تولید کار ارزشی ورود کنند که همین امر سبب خواهد شد که افراد خارج از مجموع نفت، بیشتر از سختی‌ها و مشکلات کارکنات صنعت نفت آشنا و ارزش کار آنان دیده شود.

وی با اشاره به ظرفیت صنعت نفت برای اکران به مردم محروم اطراف تاسیسات گفت: بیشترین استقبال از تولیدات انقلابی در مناطق محروم بوده است که همین امر سبب شده، شاهد تولید آثار فاخر در مناطق محروم باشیم که این مسئله یکی از مهم‌ترین اهداف جشنواره عمار، یعنی بیان گفتمان‌ها و مسائل محروم مناطق کشور است.

رئیس حوزه هنری خوزستان در این نشست با بیان اینکه، ظرفیت انتشار موجود در صنعت نفت، ظرفیت بسیار مهم و خوبی است، اظهار کرد: ظرفیت موجود در صنعت نفت چه در زمینه جامعه آماری و مخاطب گسترده و چه در زمینه تجهیزات و مراکز اکران، شاهد بهتر دیده شدن و جذب مخاطب برای این حوزه خواهیم بود که دغدغه اصلی و مهم ما همین امر است.

وی گفت: با گسترش اکران‌ها و ورود جوانان و تولیدکنندگان هنری به جشنواره، ما شاهد تولید آثار بسیار خوب و فاخری هستیم و ضعف تولیدات از نظر محتوا و ساخت را بسیار کم کرده است اما مشکل اصلی دیده نشدن آثار و بازخورد کم آن‌ها بوده است که اگر این ضعف با حمایت مدیران نفت پوشش داده شود، هم از نظر دیده شدن آثار و هم از نظر تولیدات جدید در حوزه نفت و مسائل آن، کمک خواهد شد.