ستاد اربعین منطقه آزاد اروند دائمی می شود/ راه اندازی موکب هنر
ستاد اربعین منطقه آزاد اروند دائمی می شود/ راه اندازی موکب هنر
آبادان- معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند گفت: برای حفظ و امنیت تجهیزات و امکانات و جلوگیری از هزینه های مجدد، ستاد اربعین منطقه آزاد اروند دائمی می شود.

به گزارش پایگاه خبری تارنمای جنوب و به نقل از روابط عمومی و اموربین الملل سازمان منطقه آزاد اروند، حجت الاسلام عادل فریحی فعالیت ستاد اربعین منطقه آزاد اروند را در دو بُعد عمرانی و فرهنگی عنوان کرد و گفت: در قرارگاه عمرانی اتفاقات و دستاوردهای بسیار مهمی نظیر آسفالت، پشتیبانی، بهسازی و روشنایی معابر، ساماندهی سرویس های بهداشتی، ایجاد سایبان و مه پاش و… رقم خورد.

دبیر ستاد اربعین منطقه آزاد اروند اضافه کرد: با تصمیم مدیرعامل سازمان منطقه آزاد اروند و برای حفظ و امنیت تجهیزات و امکانات و جلوگیری از هزینه های مجدد، ستاد اربعین منطقه آزاد اروند دائمی می شود.

حجت الاسلام فریحی به موضوع برنامه توسعه فراگیر فرهنگی در شهرستان های آبادان و خرمشهر اشاره کرد و گفت: معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری، معاونت گسترده‌ای است که ۶ مدیریت را با امور بسیار وسیع زیر مجموعه خود دارد.

وی افزود:عناوین کلی که برای این معاونت دیده شده طراحی، راهبری، حمایت و تقویت فعالیت در عرصه های فرهنگی، اجتماعی گردشگری ورزشی و صنایع خلاق است.

حجت الاسلام فریحی در ادامه فرهنگ را شامل سه عرصه دانست و گفت: عرصه اول تصمیمات کلانی است که مسئولان باید اتخاذ کنند و جهت دهی تصمیمات بر مبنای فرهنگ باشد.

وی، عرصه دوم را شکل دهنده به ذهن و رفتار عمومی جامعه که به معنی رفتار‌سازی فرهنگی است، تعریف کرد و ادامه داد: عرصه سوم فرهنگ سیاست های کلان آموزشی و علمی دستگاه های موظف نظام است که عملکرد دستگاه های آموزشی، درمانی، گردشگری و ورزشی را جهت می دهد.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری که می فرمایند «آن فکری که جامعه را حرکت می‌دهد بحث فرهنگ است» بیان کرد: سه عرصه فعالیت فرهنگی کلان، ذیل عناوین مدیریتی این معاونت تعریف شده است.

حجت الاسلام فریحی با تأکید بر این امر مهم که سندی که باید روی آن کار شود، اندیشه های فرهنگی مقام معظم رهبری است، اظهار کرد: مقام معظم رهبری تاکید دارند که با وجود اعمال اقتصاد مقاومتی، فرهنگ مقاومتی نیز باید در دستور کار قرار گیرد‌.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد گفت: برای رسیدن به اهداف کلان این معاونت، ۳ رویکرد را پیش می بریم که بحث مطالعه قائل به احصاء ظرفیت ها است.

وی با اشاره به اینکه سازمان منطقه آزاد اروند در این سال ها خدماتی را در عرصه های مختلف فرهنگی و هنری به خصوص در تجهیزات و زیرساخت ها انجام داده است، افزود: اما هنوز در این خصوص به حد نرمال نرسیده ایم؛ امروز مهم ترین موضوع بحث مطالعه و پایش است که در معاونت فرهنگی تلاش کرده ایم حضور و دست غیر بومی ها را از فعالیت ها و مطالعات قطع کنیم و ظرفیت های منطقه را شناسایی کنیم.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند اظهار کرد: آخرین نظریه حضرت آقا در مباحث فرهنگی؛ فعال کردن حلقه های میانی است که منظور از این حلقه ها گروه های مردمی هستند که در حوزه های مختلف فرهنگی فعالیت می کنند و وابسته به دولت نیستند.

دبیر ستاد اربعین منطقه آزاد اروند تصریح کرد: برای ایام اربعین در منطقه دو هکتاری، موکب هنر را راه اندازی خواهیم کرد تا گروه های نمایشی که نمایش های مرتبط با این ایام دارند بتوانند هنرنمایی کنند.

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت هنرمندان پیش از این استفاده نشده بود و ما می خواهیم از حضورشان بهره مند شویم، گفت: تلاش داریم وضعیت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را هرچه زودتر جهت ساماندهی هنرمندان مشخص کنیم، و با یک تصمیم درون سازمانی مدیرفرهنگی هنری این سازمان تا تشکیل اداره کل انجمن ها را سانماندهی خواهد کرد.

حجت الاسلام فریحی، بودجه عمرانی برای ساخت پلاتوها که تأمین اعتبار نیز شده را حدود چهار میلیارد تومان برآورد کرد و افزود: کل بودجه عمرانی معاونت فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند، ۷۰ میلیارد تومان است.

وی، ظرفیت کانون های مساجد را بسیار مهم ارزیابی کرد و افزود: کانون های فرهنگی هنری مساجد آبادان در کشور توانست مقام اول را کسب کند و همچنین اروند در رتبه چهارم ارزیابی کشوری قرار گرفت که این خود امتیاز ارزنده ای در حوزه فرنگ و هنر است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد اروند تصریح کرد: سازمان منطقه آزاد اروند جهت تولیدات مشترک با صدا و سیمای مرکز آبادان، نگاه مثبتی دارد.